Hoe werkt DriveIN.nl

DriveIN.nl is uw digitale garage. U kunt op DriveIN.nl zelf u onderhoud of reparatie werkzaamheden uitrekenen en inplannen.

Werkzaamheden

De meest voorkomende werkzaamheden staan al voor u klaar. Wilt u een maatwerk offerte? Vraag dan via de online Chat-optie een exacte prijs aan!

Online agenda

DriveiN.nl heeft een online agenda waar u uw auto kunt inplannen voor een reparatie, maar het gaat verder dan dat!

Kies zelf uw monteur

Als enige in de wereld heeft bij DriveIN.nl de mogelijkheid om zelf uw monteur te kiezen. En wij helpen u bij uw keuze! U kunt bijvoorbeeld de voordeligste monteur uitzoeken of juist een specialist op het gebied van uw merk of soort van onderhoud.

Digitale offerte

U heeft een prijs heeft berekend voor bijvoorbeeld een APK plus gratis Wintercheck. Zodra u op “Akkoord” klikt ontvangt u van ons via de mail een bevestiging met alle gemaakte afspraken.

Chat optie

Via de Chat optie van DriveIN kan de monteur direct met u communiceren. Als uw ruiterwisser nodig vervangen dient te worden, dan trekken wij aan de bel! En kunt u beslissen of u dat wilt!

Stemmen

Nadat u uw reparatie heeft uit laten voeren in een van onze vestigingen ontvangt u een mail. In deze mail vragen wij u een paar minuten om uw ervaring met de locatie en de monteur met anderen te delen!