Sterk in elk merk

Vragen over onze pech hulp verzekering?
Bel of Chat met ons!

Wij zijn onafhankelijk, pechhulp voor alle merken!

In drie stappen een pechhulp verzekering! 

Aflsluiten

Alles in eigen huis

Pechhulp verzekering afsluiten?
vragen over onze pechhulp verzekering? Bel met ons!

Wanneer je geen mobiliteits garantie hebt adviseren wij een pechhulp-verzekering.
Deze kun je hier online aanvragen.

Hiervoor werken wij samen Allianz Global Assistance. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Zo hebben ze eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven.

Ook beschikt Allianz in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto's. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en 's winters met skibox en winterbanden.  En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Pech krijgen kan altijd, daarom is Mondial Assistance Pechhulp de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met Mondial Assistance Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland.

Wanneer je pech krijgt, staan professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door de efficiënte manier van werken kan deze service aangeboden worden zeer scherpe tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance.

Afhankelijk van de aard van de pech, mag u van Mondial Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:
Reparatie ter plaatse, mits mogelijk
Vervoer van de auto of motor naar dichtstbijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland
Vervoer naar huis van in- of opzittendeIn Nederland: vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto of motor niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden
In Europa: vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto of motor niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
Kan de reparatie wel binnen 48 uur worden uitgevoerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoedt.

Steeds meer auto's worden uitgerust met RunFlat-banden. Het grote voordeel van Run-flat banden is dat, als de luchtdruk wegvalt, de auto bestuurbaar blijft. Uitgangspunt bij alle systemen van Run-flat banden is dat er na het wegvallen van de luchtdruk nog met 80 km. per uur een afstand van 80 km. afgelegd kan worden naar de dichtstbijzijnde werkplaats. Hierdoor hoeft de automobilist niet meer op een onveilige plek langs de weg een reserve band te verwisselen.

Bekijke de voorwaarden

Opzegservice huidige pechhulp 
Heb je pechhulp op dit moment elders verzekerd? Met de handige opzegservice van Allianz Global Assistance is het heel eenvoudig om pechhulp verzekering of abonnement bij jouw huidige pechhulp aanbieder op te zeggen.

Als extra service kun je er zelfs voor kiezen om Allianz Global Assistance de opzegbrief te laten versturen. Zeg je pechhulp verzekering of abonnement liever zelf op? Geen probleem! Je ontvang de opzegbrief in je mailbox, zodat je deze zelf kunt uitprinten en opsturen.

Let op dat je uw ANWB abonnement en/of lidmaatschap opzegt vóór 15 november van het lopende jaar

Route Mobiel kun je na een jaar per dag opzeggen met een opzegtermijn van een maand.

Opzegservice
Pechhulp verzekering online, zo voor elkaar! 
Direct online afsluiten

Alle voordelen van de Pechhulp-verzekering op een rij: