Lente Kriebel actie in de maand mei bij DriveIn!
May 13, 2016
13/5/2016

Lente Kriebel actie in de maand mei bij DriveIn!

De mei maand staat in het teken van de lente actie bij DriveIn! Kriebelt het bij u ook al? DriveIn komt met verschillende airco acties!

Wist u dat…uw airco jaarlijks tussen de 8% en 15% van zijn koudemiddel verliest? En u daar bijna niets van merkt? Als het vulmiddel in het aircosysteem onder een bepaalde niveau zakt, kan dat aanzienlijke schade tot gevolg hebben. Door onvoldoende vulling kan de compressor, het hart van de airco, oververhit raken en kapot gaan. Soms heeft dit tot gevolg dat niet alleen de compressor, maar meer delen in het aircosysteem moeten worden vervangen. De kosten van de reparatie zijn aanzienlijk, en vele malen hoger dan de kosten voor goed onderhoud waarmee de kans op schade wordt beperkt.

Dus werkt de airco van uw auto niet optimaal? DriveIn voert graag airco onderhoud uit aan uw auto. Van een eenvoudige reiniging tot volledig airco onderhoud het is allemaal mogelijk!

Met Airco Reiniging wordt het airco systeem vrijgemaakt van bacteriën en de onfrisse geur. De uitgebreidere Airco Service zorgt voor bijvullen recyclen van het koudemiddel. Combineer beide en u bent nog voordeliger uit.

Airco geurbehandeling € 29.95

Airco onderhoudsbeurt € 89,-

Combineer en bespaar! € 99,- voor een complete onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling!

Ja, dit wil ik!

Betreft de vestigingen:

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt! U bent aangemeld

Oops! Something went wrong while submitting the form