CarCosmetiXs heet voortaan DriveIn Autoschade!
June 2, 2017
2/6/2017

CarCosmetiXs heet voortaan DriveIn Autoschade!

CarCosmetiXs heet vanaf vandaag DriveIn Autoschade. Samen met de vernieuwde uitstraling en samenwerking met DriveIn, hét universeel garagebedrijf met verschillende vestigingen in de regio Noord-Holland, moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een betere positionering in de markt.

Klein schadeherstel wordt in de toekomst steeds belangrijker!

”Het zijn de kleinere schades welke geen directe belemmering vormen, voor veilig autorijden maar wel vervelend zijn voor de gehele uitstraling van je auto.”  Dat is de visie van Tim Scheffer, manager van DriveIn Autoschade. “Daarom moeten we zorgen voor een goed dekkend netwerk van merkonafhankelijke schadeherstel punten voor particuliere in Noord-Holland. Daar bouwen we aan met de uitbreiding van maar liefst drie punten verdeeld over de provincie.”

“Voor particulieren met kleinere schades is het een heel ander verhaal, door de opbouw van no-claim jaren of juist een beperkt verzekeringspakket,  belemmeren particulieren zich vaak om die kras of dat deukje  te laten herstellen.” Prijs en de verhoging van de premie is de meest gehoorde reactie om het niet te doen.

De consument heeft eindelijk wat te kiezen!

Pim van Gelder van DriveIn geeft aan; “De consument is vrij om te kiezen. Voor hen kan prijs een rol spelen, locatie (dicht bij huis) of juist de wachttijd. Bij DriveIn Autoschade kun je meteen binnenrijden.. Ik zie dit echt als een toevoeging voor onze bestaande en nieuwe klanten. Bij onze verschillende vestigingen zie ik elke dag auto’s binnen staan met autoschades”. “Precies op de punten, die dan ook meteen opvallen, vooral net gewassen auto’s met parkeerschade of juist veel steenslag op de motorkap”. Door mensen te attenderen op snel en voordelig schadeherstel bij DriveIn Autoschade kunnen we juist dat stukje extra aandacht bieden waar onze relaties juist naar opzoek zijn. Alle drie de DriveIn Autoschade vestigingen zijn voorzien van de modernste techniek om schades snel en professioneel te herstellen. Door de efficiënte manier van werken en compacte huisvesting zorgen wij voor een goedkopere manier van herstellen waarmee de particuliere rijder zijn voordeel kan doen.

‍Krasschade herstellen voor €35!

Net als bij de garagebedrijven van DriveIn houden we ook voor DriveIn Autoschade van duidelijkheid.

Afspraak= Afspraak

We herstellen niets zonder hier vooraf akkoord op te hebben gekregen. Dus de offerte is ook meteen de factuur!

Veel autoschades kunnen snel en vakkundig worden hersteld, zonder daarvoor de verzekering in te schakelen. Gewoon even binnenrijden bij een van onze Autoschade vestigingen en vraag geheel vrijblijvend aan onze specialist wat hij wat hij voor u  en uw auto kan betekenen!

Onze DriveIn Autoschade vestigingen zijn gevestigd in Amsterdam, Beverwijk en Hoorn.

Meer info

Betreft de vestigingen:

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt! U bent aangemeld

Oops! Something went wrong while submitting the form