Sterk in elk merk

29/11/2017

Verhuisbericht DriveIn Heerhugowaard

Na vele jaren een vertrouwd gezicht te zijn geweest aan de Nijverheidsstraat in Heerhugowaard zullen wij gaan verhuizen!

Meer lezen
2/6/2017

CarCosmetiXs heet voortaan DriveIn Autoschade!

CarCosmetiXs heet vanaf vandaag DriveIn Autoschade. Samen met de vernieuwde uitstraling en samenwerking met DriveIn, hét universeel garagebedrijf met verschillende vestigingen in de regio Noord-Holland, moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een betere positionering in de markt.

Meer lezen
14/3/2017

Spring in de Air co!

Bij DriveIn zit je goed:

Meer lezen
9/2/2017

‘n Betrouwbare accu is een must tijdens koude dagen!

Uw auto heeft in de winter wel eens moeite met starten of weigert dat. Vervelend want u moet op tijd op uw werk zijn of op een afspraak verschijnen. Een perfect werkende accu is de juiste oplossing.

Meer lezen
13/5/2016

Waarom uw distributieriem op tijd vervangen?

Bij DriveIn zien wij regelmatig de schade die een gebroken distributieriem kan aanrichten! En als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat DriveIn daarom uw distributieriem op tijd vervangen.

Meer lezen
13/5/2016

Lente Kriebel actie in de maand mei bij DriveIn!

De mei maand staat in het teken van de lente actie bij DriveIn! Kriebelt het bij u ook al? DriveIn komt met verschillende airco acties!

Meer lezen
18/12/2015

Neem DriveIn met je mee deze winter!

Wat neemt u mee op de komende wintersport? En waar moet ik al die spullen laten? Welk type ketting is nu geschikt voor mijn banden? Vragen die elke wintersporter heeft! Want wist u dat sneeuwkettingen verplicht zijn in de Alpenlanden. Via DriveIn kan dit al vanaf €1,24 per dag!

Meer lezen
18/12/2015

Help! Er brandt een lampje in mijn dashboard?

U kent dat gevoel wel, er brandt zo’n lampje op het dashboard maar eigenlijk weet u niet wat dit lampje precies inhoudt. Ga in dat geval gewoon even langs bij uw dichtstbijzijnde DriveIn vestiging! Wij beschikken namelijk over de meest nauwkeurige apparatuur om u daar binnen 5 minuten antwoord op te geven.

Meer lezen
18/12/2015

Gratis Accucheck, een must in de koude dagen!

U kent dat wel; de auto wil juist in de winter wel eens moeite hebben met starten… Dat is vervelend want u moet wel op tijd op uw werk zijn of op uw afspraak verschijnen.

Meer lezen
18/12/2015

Winterbanden: niet verplicht maar wel zo veilig!

Winterbanden zijn autobanden waarbij het profiel en de rubbersamenstelling speciaal zijn ontworpen voor het rijden bij natte en winterse weersomstandigheden.

Meer lezen
14/12/2015

Bandenwisselen bij DriveIn

Het is weer voorbij die mooie zomer, en de tijd van banden wisselen is weer gekomen! Uw zomerbanden zijn toe aan hun welverdiende rust, en wij hebben uw winterbanden de afgelopen maanden heerlijk laten rusten in ons bandenhotel.

Meer lezen
14/12/2015

DriveIn breidt verder uit, nu ook in Krommenie

Yuri Boon is de Service Manager voor deze nieuwe locatie; “We hebben in Krommenie een enthousiast team monteurs tot onze beschikking,” zegt Yuri Boon van DriveIn Krommenie.

Meer lezen
14/12/2015

Ook online blijven we vernieuwen bij DriveIn

Ook op online gebied blijft DriveIn vernieuwen! Onze nieuwe website www.drivein.nl krijgt steeds meer vorm en steeds meer diensten worden hierop gepresenteerd.

Meer lezen
14/12/2015

Nieuwe DriveMI auto’s beschikbaar op uw DriveIn locatie

Nieuw bij DriveIn: DriveMI auto’s beschikbaar op elke locatie! Want ook onze eigen auto’s waren toe aan een passende opknapbeurt. En dit geeft mogelijkheden voor u als klant.

Meer lezen
14/12/2015

Spaart u al voor korting?

U als trouwe DriveIn klant willen we graag belonen! Want bij DriveIn weten we hoe belangrijk een goede relatie met de klant is! Daarom zijn we vanaf 1 september begonnen met korting sparen op al het onderhoud aan de auto.

Meer lezen
14/12/2015

DriveIn Bloemendaal komt naar Bloemendaal!

Afgelopen week was DriveIn Bloemendaal te vinden op de altijd gezellige jaarmarkt! Onze Carla en Astrid waren aanwezig op de markt, en spraken met bezoekers en klanten over de DriveIn diensten.

Meer lezen
14/12/2015

DriveIn Bloemendaal bestaat 5 jaar, en wie jarig is trakteert iedereen van DriveIn!

Op vertoon van de Nieuwsbrief ontvangt u als trouwe DriveIn klant een cadeautje van ons. Omdat de zomer eraan komt, bieden wij u graag een goed (voor)uitzicht. 5 liter Summer Screenwash (t.w.v. € 7.95) gratis af te halen in uw dichtstbijzijnde DriveIn vestiging!

Meer lezen

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt! U bent aangemeld

Oops! Something went wrong while submitting the form