Sterk in elk merk

Alles over banden bij DriveIn.nl

Wij zijn onafhankelijk, dus bieden alle merken banden aan!

Alles in eigen huis

Bij DriveIn hebben we trekhaak specialisten in eigen huis!
Zij monteren jouw trekhaak razendsnel!

Heb je een lekke band ? Om vast te stellen of je band nog kan worden gerepareerd, inspecteren wij de binnenkant van de band. Na inspectie stellen wij vast of deze nog te repareren is of moet worden vervangen. Heb je te lang doorgereden met een lekke band, dan moet hij worden vervangen. Wees er bij problemen dus op tijd bij.

Een band repareren kost bij DriveIn Car Service € 22.50

Na verloop van tijd kunnen er in de wielstanden afwijkingen ontstaan. Je merkt dat doordat je auto naar links of rechts trekt. De afwijkingen kunnen ontstaan als gevolg van het rijden over een grote steen, door diepe gaten in het wegdek of door hard contact met een stoeprand. Ook bij een aanrijding kan een wiel een klap hebben opgelopen. Doordat je auto minder koersvast is zullen de banden sneller slijten. Alleen daarom is het al verstandig om de uitlijning van je auto eenmaal per jaar te laten controleren.

Uitlijnen voorzijde + afstellen kost bij DriveIn € 60,-
Uitlijnen aan alle vier de kanten kost € 75,-

Trilt je stuur tijdens het rijden? Dan kan het zijn dat je wielen niet goed zijn uitgebalanceerd. Juiste balancering voorkomt dat je stuur gaat trillen. Bij montage van nieuwe banden zullen de banden bij ons daarom altijd gebalanceerd worden.

De banden onder je auto slijten niet gelijkmatig. Bij de meeste personenauto's slijten de banden op de aangedreven as sneller. Dit kun je voorkomen door de banden met het meeste profiel achter te laten plaatsen. Dit verhoogt je veiligheid en zorgt voor een betere wegligging. Wij balanceren na elke wissel je banden voor maximaal rijcomfort.

Ook voor het wisselen van je banden van de winter- naar zomerset (of vice versa) ben je bij DriveIn Car Service aan het juiste adres. Zo ben je verzekerd van een passend profiel bij de betreffende wegomstandigheden en kun je veilig de weg op!


De kosten voor het wisselen van je zomer of winterbanden kost € 70,-bij losse banden
De kosten voor het wisselen van je Zomer of Winterbanden SET kost € 37,50
De kosten voor de opslag van je banden zijn € 40,50 

Steeds meer auto's worden uitgerust met RunFlat-banden. Het grote voordeel van Run-flat banden is dat, als de luchtdruk wegvalt, de auto bestuurbaar blijft. Uitgangspunt bij alle systemen van Run-flat banden is dat er na het wegvallen van de luchtdruk nog met 80 km. per uur een afstand van 80 km. afgelegd kan worden naar de dichtstbijzijnde werkplaats. Hierdoor hoeft de automobilist niet meer op een onveilige plek langs de weg een reserve band te verwisselen.

Bij DriveIn houden we van duidelijkheid. Dat geldt ook voor onze prijzen; die zijn scherp en transparant. Je krijgt een vaste prijs voor de banden en montage  incl. BTW. Het wordt niets meer en niets minder.

Klik hier voor onze online bandenshop
Onze bandenshop

Waarom je banden bestellen via DriveIn?