Plan uw APK online bij DriveIn in Alkmaar

APK afspraak

Zoals de slagers in Schagen verstand hebben van vlees, zo hebben de monteurs van DriveIn verstand van uw auto!

APK afspraak

DriveIn thuis in Schagen

APK afspraak

APK online plannen doet u bij DriveIn

APK afspraak

APK in Schagen?

APK afspraak

Plan online uw APK in Alkmaar bij DriveIn

Wanneer uw auto toe is aan een nieuwe APK, zien wij u graag bij DriveIn Alkmaar. Wij verzorgen een volledige APK voor alle merken personenauto’s. En u kunt erop rekenen dat er altijd een hoogopgeleide monteur aan uw auto werkt. Wij hebben dan ook ervaring met bijna alle automerken.

Gemak dient de mens!

U kunt gratis gebruik maken van onze ‘haal- en brengservice’.
DriveIN maakt het u graag gemakkelijk!

U woont in de regio Schagen? En uw auto is toe aan een APK-keuring? Maak dan vandaag nog online een afspraak. Dat kan op de datum die u het beste uitkomt.

DriveIN Schagen biedt u de mogelijkheid zelf online uw afspraak in te plannen via de website. En bij DriveIN kan een apk ook op zaterdag! Wel zo prettig dat u zelf kunt bepalen wanneer u de auto het beste kunt ‘missen’. En is de auto geheel onmisbaar, dan kunt u rekenen op gratis vervangend vervoer.

Uniek en nog niet eerder gezien: bij DriveIN Schagen bepaalt u zelf wie er aan uw auto sleutelt! En wie dus de Apk-keuring voor uw auto uitvoert. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een monteur die een echte Audi-specialist is.

De kosten voor een APK-keuring zijn bij DriveIN Schagen voor een benzineauto € 19,95 en voor een dieselauto € 29,95. En het is natuurlijk altijd lekker wanneer het bij deze kosten blijft. Maar mocht uw auto onverhoopt niet aan de APK-eisen voldoen, dan kan de APK-keurmeester hem niet goedkeuren.

Extra kosten liggen nu op de loer!
Dan is het fijn dat de eventuele extra kosten van tevoren bekend zijn. Ook wanneer u besluit de apk-keuring te laten samenvallen met een onderhoudsbeurt, zijn alle tarieven voor de diverse werkzaamheden vooraf terug te vinden op onze website. U kunt dus zelf online uw persoonlijke offerte samenstellen en ziet direct wat de kosten zullen zijn. Dat is nog eens transparant!

Banden
Ook op zaterdag! 
Plan hier uw APK online!
Online afspraak maken

Uw APK online inplannen begint hier!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Waarom een APK-keuring bij DriveIn Schagen?