Sterk in elk merk

DriveIn: Airco service voor alle merken

Maak een afspraak

Gratis airco check

Afspraak maken

Gemak dient de mens!

Je kunt gratis gebruik maken van onze ‘haal- en brengservice’.
DriveIn maakt het je graag gemakkelijk!

Bijna elke nieuwe auto is tegenwoordig uitgerust met airconditioning. Met het juiste gebruik en goed onderhoud van de airco, kan de levensduur aanzienlijk verlengt worden en zul je veel meer profijt hebben van de airco in jouw auto. Een airco-installatie "lekt" per jaar gemiddeld 10% koudemiddel waardoor de werking van het systeem sterk vermindert.

Wij adviseren daarom om het aircosysteem in je auto minimaal één keer per jaar te laten controleren. DriveIn Car Service biedt de volgende diensten als het gaat om je airco; check, onderhoud en geurbehandeling.

Bij een dergelijke controle wordt de werking van de airco in zijn totaal gecontroleerd zoals de; uitblaastemperatuur, in- en uitschakelpunt compressor, condensorblower, de hoge en lage druk in het systeem en een zichtcontrole van alle leidingen.

Uit de metingen blijkt wat er moet gebeuren en tezamen met het meetrapport ontvang je een helder en duidelijk advies. De monteur verhelpt de problemen nadat je de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Je kunt bij DriveIn Car Service ook direct kiezen voor een airco onderhoudsbeurt.
Met een Airco onderhoudsbeurt wordt het koudemiddel uit het aircosysteem gehaald. Het aircosysteem wordt gevacumeerd en er volgt een druk-en-lek test. Het aircosysteem wordt weer afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddelen en daarna getest op een goede werking.

Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in het aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent je weer zeker van schone en frisse lucht.

Maak direct een afspraak voor je airco onderhoud
Afspraak maken

DriveIn

DriveIn maakt onderdeel uit van Martin Schilder Groep, een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem.

80 jaar ervaring

De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in bijna 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf.